Sincan Yenikent İlksan Anaokulu

WEB https://sincanyenikentilksananaokulu.meb.k12.tr
Adres : 29 EKİM MAH. 818 CAD. NO 13A SİNCAN / ANKARA
VİZYON : Bölgesinde bir kültür merkezi haline gelmek, teknolojinin tüm imkanlarını öğrencilerinin kullanımına sunabilmek, çalışanlarına ve okul çevresine “Bizim Okulumuz” duygusunu kazandırmak, mezun olduğu okuldan gurur duymasını sağlamak.
MİSYON : Öğrencilerin kişiliğine değer veren, onu geliştirmeyi amaçlayan, yeteneklerini fark edip onları çok yönlü değerlendirebilen, öğrenmeyi öğreten, öğrencilerinin sosyal durumlarını göz önünde tutan eğitimcilerle, öğretmen ve öğrencilerine demokratik bir ortam hazırlayan velilerin eğitimin de desteklendiği, sosyal aktivitelere genişçe yer verilen bir ortamda; düşündüklerini rahatça ifade edebilen, öğrendiklerini yorumlayabilen, eleştirebilen, okulda olmaktan gurur duyan bir anlayışla buradayız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:00- 18:00
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : Okulumuzun Servis Taşımacılığı GÜRÖZ TURİZM tarafından yapılmaktadır.
Ulaşım : il merkezinden 557 nolu EGO Otobüsleri Sincan Merkezden 577 nolu EGO Otobüsleri Sincan Merkeze her 20 dakikada bir DOLMUŞLAR gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Yenikent TOKİ İlksan Konutları içerisinde yer almaktadır. 29 EKİM MAH. 818.CADDE 13/A Sincan/ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 7 Km İL MERKEZİNE 30 Km
Kontenjan Bilgileri : 110
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Anasınıfı Öğretmenlerimiz eTwinning projelerine katılmaktadır.